Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice

Kalmar län

Information

Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice är ett av många företag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1981-02-12. Men sedan 1981-01-01 så har Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Storg. 36, 579 40, Berga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-50032.

Högsby arbetar för att företag som Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice. Det finns flera företag i Kalmar län.

Försäljning av bensin, reservdelar, kioskvaror samt bil- reparationer

Firmatecknare för Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice och det är följande personer, Andersson, Kerstin Anneli som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Birger Eugén som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Berga Bil & Plåtservice är 916422-5675.