Engdahls Ide

Kalmar län

Information

Engdahls Ide hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Engdahls Ide finns. I Högsby så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Engdahls Ide tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Engdahls Ide har haft sedan 2000-05-15. Engdahls Ide har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Engdahls Ide så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2533230.

Högsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Engdahls Ide har idag 810604-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Engdahls Ide

Firman kommer att serva lokala företag med support av datorer samt produktion av websiter. I första hand kommer den att göra e-handelssystem.

I Engdahls Ide så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engdahl, Kjell Henrik som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .