Fredrik Svensson Transport

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och Fredrik Svensson Transport är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Fredrik Svensson Transport är ett av dem. Statusen för Fredrik Svensson Transport är att Bolaget är aktivt.

Fredrik Svensson Transport är ett Enskild firma och skapades 2005-06-28. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fredrik Svensson Transport ska trivas.

Fredrik Svensson Transport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkeri- och godstransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrik Svensson Transport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20.

Idag är Fredrik Svensson Transport och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Svensson Transport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0481-71433.

.

De som är på något sätt har med Fredrik Svensson Transport är Svensson, Karl Birger Fredrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fredrik Svensson Transport har 790907-XXXX som sitt organisationsnummer.