Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Högsby. Det är nämligen den kommunen som Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-09.

Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2005-05-17. Men sedan 2005-06-16 så har Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0485-29010.

Högsby arbetar för att bolag som Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Kalmar län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att till hyresgästerna i designgallerian tillhandahålla personal. Verka för att designgallerian i Högsby företagarförening blir välbekant och uppskattat som kommersiellt centrum med inriktning på design samt därtill förenlig verksamhet. Föreningen skall tillvarata medlemmarnas intressen och i samråd med hyresvärden diskutera gallerialedning och gemensam marknadsföring.

Firmatecknare för Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening och det är följande personer, Andersson, Lars Ingvar Magnus som är född 1967 och har titeln Likvidator,

Organisationsnummer för Företagareföreningen Formgivarna i Högsby Ekonomisk förening är 769612-5629.