Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

I Högsby finns det ett Ekonomisk förening som heter Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening i Kalmar län. Högsby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1999-09-27 så har Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Lixhult 202, 579 92, Högsby. Vi ni istället prata med Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla och hyra ut lokaler, att bygga nätverk mellan medlemmarna, att genom olika aktiviteter bidra till medlemmarnas kompetensutveckling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Danlid, Lars Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Evertsson, Folke Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gröön, Eva Christina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Bengt Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Engdahl, Eva Anita Gunilla som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Jens Gunnar Patrick som är född 1967 och har titeln SuppleantAxelsson, Karl Johan Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lind, Milton Jörgen som är född 1962 och har titeln Suppleant, Plejert, Gunnar Gusten Mikael som är född 1949 och har titeln RevisorSvanström, Karl Birger Thor som är född 1943 och har titeln RevisorBirgersgård, Claes Otto Birger som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danlid, Lars Anders -Johansson Engdahl, Eva Anita Gunilla .

Emådalens landsbygdscentrum Ekonomisk förening har 769604-8441 som sitt organisationsnummer.