TM-Montage

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och TM-Montage är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och TM-Montage är ett av dem. Statusen för TM-Montage är att Bolaget är aktivt.

TM-Montage är ett Enskild firma och skapades 2000-07-12. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som TM-Montage ska trivas.

TM-Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Högsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Montage av laboratorieutrustning, montage av montrar som används vid utställningar och mässor samt diverse skogsarbete så som plantering, huggning, röjning och drivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TM-Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är TM-Montage och det finns flera bolag som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med TM-Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4685996.

.

De som är på något sätt har med TM-Montage är Johansson, Rolf Thomas Jörgen som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Rolf Gustaf Torgny som är född 1947 och har titeln Prokurist, .

TM-Montage har 721122-XXXX som sitt organisationsnummer.