Connys Skogsservice

Kalmar län

Information

720813-XXXX är organisationsnummer för bolaget Connys Skogsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Connys Skogsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Connys Skogsservice finns i.

Connys Skogsservice har varit registrerat sedan 1997-08-15 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Connys Skogsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Connys Skogsservice är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Connys Skogsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Connys Skogsservice så kan ni göra det på telefon genom 010-2447999 eller genom brev på följande adress:

Utkörning av virke och ris ur skogen.

Det finns olika personer som har en koppling med Connys Skogsservice och det är Johansson, Conny Gustav som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,