Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Högsby som är den kommunen där Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening finns. I Högsby så finns det många olika Ekonomisk förening och i Kalmar län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalg. 2, 570 76, Ruda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-22355.

Högsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening har idag 716431-2121 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att i enlighet med avtal med Högsby kommun driva ett föräldrakooperativt daghem. Daghemmet har till uppgift att i en stimulerande miljö bedriva barnomsorg för med- lemmarnas barn.

I Föräldrakooperativet Solrosen ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekberg, Anna Cecilia som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykholm, Maria Therese Ellinor som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rickard Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Susanne Anna Madelene som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Karolina Ingrid Louisa som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Willy Dennis Rune som är född 1979 och har titeln SuppleantEriksson Persson, Emma Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nkounga, Francois Joseph som är född 1968 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Magnus som är född 1976 och har titeln SuppleantSchölin, Hanna Kristina Anna-Carin som är född 1981 och har titeln Suppleant.