Långemåla Hovslageri

Kalmar län

Information

701003-XXXX är organisationsnummer för företaget Långemåla Hovslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Långemåla Hovslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Långemåla Hovslageri finns i.

Långemåla Hovslageri har varit registrerat sedan 1996-09-27 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Långemåla Hovslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Långemåla Hovslageri är och det finns flera bolag i Högsby som också är .

Firmatecknare för Långemåla Hovslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Långemåla Hovslageri så kan ni göra det på telefon genom 0499-30003 eller genom brev på följande adress:

Skoning av hästar och smidesarbetare.

Det finns olika personer som har en koppling med Långemåla Hovslageri och det är Qvist, Lennart Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,