Maries Massage & Friskvård

Kalmar län

Information

661120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Maries Massage & Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maries Massage & Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Maries Massage & Friskvård finns i.

Maries Massage & Friskvård har varit registrerat sedan 2004-10-20 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maries Massage & Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Maries Massage & Friskvård är och det finns flera verksamheter i Högsby som också är .

Firmatecknare för Maries Massage & Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maries Massage & Friskvård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hälsofrämjande insatser i form av olika massagebehandlingar och friskvårdsaktiviteter till privatpersoner och företag. Massage friskvård, utbildning. Teknisk konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maries Massage & Friskvård och det är Sandgren, Birgit Florence Marie som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,