Pär Johanssons Skogskörning

Kalmar län

Information

650703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pär Johanssons Skogskörning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pär Johanssons Skogskörning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Högsby som är den kommunen som Pär Johanssons Skogskörning finns i.

Pär Johanssons Skogskörning har varit registrerat sedan 1986-05-15 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pär Johanssons Skogskörning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-19.

Pär Johanssons Skogskörning är och det finns flera verksamheter i Högsby som också är .

Firmatecknare för Pär Johanssons Skogskörning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pär Johanssons Skogskörning så kan ni göra det på telefon genom 0491-56010 eller genom brev på följande adress:

Skogskörning, utkörning av virke

Det finns olika personer som har en koppling med Pär Johanssons Skogskörning och det är Johansson, Pär Thorvald som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,