Cosmodels - Sweden

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Högsby och Cosmodels - Sweden är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cosmodels - Sweden är ett av dem. Statusen för Cosmodels - Sweden är att Bolaget är aktivt.

Cosmodels - Sweden är ett Enskild firma och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Högsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cosmodels - Sweden ska trivas.

Cosmodels - Sweden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07. I Högsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Modellagentur - bokning och fotografering av modeller.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cosmodels - Sweden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07.

Idag är Cosmodels - Sweden och det finns flera verksamheter som är det idag i Högsby.

Vill man komma i kontakt med Cosmodels - Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6411584.

.

De som är på något sätt har med Cosmodels - Sweden är Sjöberg, Lennart Martin som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cosmodels - Sweden har 631001-XXXX som sitt organisationsnummer.